Azamara

Azamara Cruises este o linie de croaziere de lux axată pe destinații. Navele sale andochează în fiecare port pentru o perioadă lungă de timp, astfel încât pasagerii au șansa de a cunoaște și de a îmbrățișa cultura fiecărei destinații.

Azamara se remarcă prin itinerariile sale către porturi mici, pe care nu ai avea șansa să le experimentezi cu nave mai mari. Aveți ocazia să priviți mai îndeaproape în inima celor mai frumoase orașe, precum Londra, Veneția, Bangkok, Sankt Petersburg și altele. Să te bucuri de o vacanță în minunatele Caraibe, Asia, Hawaii sau America de Sud într-o croazieră Azamara, înseamnă o mare atenție la detalii și lux, ceea ce îi face să fie una dintre cele mai bune linii de croazieră.

- Mese, activități și facilități

A lua masa pe navele Azamara înseamnă să te bucuri de o bucătărie care face turul lumii și care completează fiecare port de escală. Bucătarii de la Azamara sunt specializați în a aduce arome regionale în meniuri, astfel încât veți avea ocazia să experimentați bucătăria locală din fiecare loc pe care îl vizitați.

Nu vă puteți plictisi la bordul Azamara. De la diferite spectacole de cabaret, cocktailuri, baruri și saloane elegante, muzică relaxantă sau muzică live, până la decorul și atmosfera sofisticată a cazinoului, există ceva pentru fiecare. Punctul culminant al croazierei Azamara va fi cu siguranță Spa-ul, cu băile sale cu apă sărată cu bule, tratamentele de sculptare a corpului, serviciile de strălucire facială, încălzirea cu pietre de bazalt vulcanic și multe altele pentru a topi stresul și a vă răsfăța din cap până în picioare.

 

 

DE CE NOI