Carnival

Carnival Cruise Line are cele mai mari nave din lume, dar și este una dintre cele mai inovatoare și populare linii de croazieră din lume. Carnival este o alegere perfectă atât pentru cei care vor să se relaxeze, cât și pentru cei care vor să se distreze. 

Carnival Cruise Line oferă cele mai diverse selecții de croaziere și itinerarii. Printre cele mai importante destinații ale liniei de croazieră, sunt cele din Carnival sunt Bahamas, Bermuda și Caraibe. Alte destinații pe care Carnival le oferă sunt în Alaska, renumită pentru peisajele sale uimitoare, împreună cu cele din Marea Mediterană.

Mâncare, activități și facilități 

Carnival oferă o selecție gastronomică excepțională, pentru toate gusturile. Oferă alegeri nesfârșite și servicii nemaipomenite, cu meniuri care propun preparate din bucătăria internațională, cum ar fi bucătăria italiană, japoneză și americană.

Veți putea alege dintr-o gamă largă de activități și divertisment, care vă vor ține ocupați toată ziua și vă vor relaxa și care vă vor permite să traiți o vacanță de vis împreună cu familia dumnevoastră.

În ceea ce privește divertismentul pe vasul de croazieră Carnival, o să vă puteți bucura de multe petreceri tematice diferite și distractive, spectacole live la teatru, diferite sctivități sportive, precum volei, shuffleboard etc., piscine și tobogane, un cinematograf și un SPA.

 

DE CE NOI