Costa Cruises

Costa Cruises este o linie de croazieră italiană și o alegere ideală pentru o croazieră low-cost.

Costa Cruises oferă cele mai diverse selecții de croaziere și itinerarii. Printre cele mai importante destinații ale liniei de croazieră, sunt cele din Marea Mediterană. De fapt, este una dintre puținele linii din industria croazierelor care oferă croaziere în Mediterană pe tot parcursul anului. Acestea includ tururi ale Insulelor Greciei sau itinerarii de 7 zile cu opriri în Franța, Spania și Italia. Printre destinații, se numără și Caraibe, Europa de Nord, Asia, China, Golful Persic și Golful Indian.

Ce mâncare, activități și facilități veți găsi la bordul navei?

Fiind o linie de croazieră italiană, nu este de mirare că Costa Cruises oferă o experiență culinară elegantă și rafinată. Vă puteți aștepta la cea mai bună bucătărie care există pe un vas de croazieră. Influența mediteraneană se regăsește în multe dintre restaurantele Costa Cruises, de la gustări rapide, servite pe marginea piscinei, la bufete de tip gurmand și servicii în cameră la dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24. Mâncărurile delicioase ale bucătarilor calificați vor face din fiecare masă o ocazie specială. 

Costa este o alegere perfectă atât pentru cei care vor să se relaxeze, cât și pentru cei care vor să se distreze. Pasagerii pot alege între numeroase activități în timpul zilei, dar și nopții: de la turnee de jocuri, ateliere de artizanat și concursuri de întrebări, la spectacole de seară, organizate în teatrele aflate la bord și susținute de muzicieni de renume mondial. La bordul navei, există și o bibliotecă, unde vă puteți relaxa oricând doriți. Noaptea o puteți petrece dansând în club, iar cei care doresc, își pot încerca norocul la cazino. 
SPA-ul de la bord este, de asemenea, o alegere excelentă pentru a elimina stresul cotidian, răsfățându-vă cu un tratament relaxant la Samsara Spa și la salonul de înfrumusețare Venus. Sălile mari de sport și zonele de antrenament sunt și ele unele dintre activitățile zilnice de fitness de pe navele Costa.

 

Navele Costa Cruises

      Costa Fortuna, Costa Serena, Costa Pacifica, Costa Favolosa, Costa Fascinosa, Costa Deliziosa, Costa Diadema, Costa Venezia,   Costa Smeralda,    Costa Firenze, Costa Toscana

 

DE CE NOI