Cunard

   Cunard Cruise Line

Cunard Cruise Line este cunoscută pentru serviciile sale de lux de 5 stele și pentru rafinamentul clasic încă din 1847. Cele mai populare și emblematice itinerarii ale sale includ traversarea transatlantică și călătoriile în lume. Recent, au introdus două noi tipuri de călătorii, "Regions of the World", unde puteți explora Asia, Asia de Est și Australasia, și "Grand Voyages", care vă oferă perioade mai lungi pe mare. În plus, Cunard are și itinerarii către minunatele fiorduri și apele cristaline ale insulelor din Caraibe.

Mese, activități și facilități de la Cunard

Cunard are o mare varietate de mâncare la bord pentru a mulțumi pe toată lumea. Veți avea la dispoziție un restaurant dedicat pentru a lua masa, în funcție de categoria de cabină. Meniurile zilnice includ atât de multe opțiuni pentru cerințele fiecăruia, cu meniuri vegane, de pește, vegetariene sau inspirate de spa.

Distracția de la Cunard vă acoperă. De la nopți de karaoke în pub, seri în sala de bal, galerii de artă intrigante până la superproducții de la Hollywood, cinematografe 3D, spectacole live și cazinouri. Nu trebuie să ratați Spa-ul, sala de gimnastică și piscina, vă veți distra de minune.

 Navele Cunard Cruise Line

Cunard are o flotă de 3 nave uimitoare. Cea de-a patra va debuta în 2022.

1 Queen Mary 2 (2004) traversează clasica traversare transatlantică de la Southampton la New York și invers. Fiordurile, Caraibe, America de Nord și Europa de Nord sunt alte câteva destinații pe care Queen Mary 2 vă va duce.

      Queen Victoria (2007) face croaziere în Caraibe, Mediterana și Insulele Canare.

      Queen Elizabeth ( 2010) face croaziere din Southampton, oferind diferite itinerarii precum Insulele Canare, Mediterana. Marea Baltică și fiorduri.

DE CE NOI