MSC Cruises

MSC Cruises a fost înfințată în 1995, de familia Aponte. Este o linie de croazieră modernă, cu servicii de înaltă calitate. Personalul prietenos, atenția la client și ospitalitatea italiană autentică sunt principalele calități pe care le veți găsi la MSC Croaziere.

Destinațiile MSC

Apele cristaline ale Caraibelor, cultura plină de viață a Americii de Sud și măreția fiordurilor norvegiene pot fi explorate de pe vasele de croazieră MSC. Și nu în ultimul rând, porturile mediteraneene, precum cele din Italia, Spania, Franța și Grecia, vor fi întotdeauna destinațiile pe care toți iubitorii de croaziere nu le vor rata.

MSC Cruises vă poate ajuta, de asemenea, și cu zboruri și pachete de croazieră din aeroporturile Gatwick, Heathrow și Manchester.

MSC’s Dining, Activities & Amenities

Calitatea și varietatea preparatelor disponibile la bordul vaselor MSC Cruises sunt cireașa de pe tort din timpul călătoriei dumneavoastră. Bufetul este deschis 20 de ore din 24, permițând tuturor să se bucure de mesele speciale servite în orice moment.

MSC face tot posibilul pentru ca oaspeții săi să aibă parte de tot ce este mai bun la bord. Veți putea alege dintr-o gamă largă de activități și divertisment, care vă vor ține ocupați toată ziua și vă vor relaxa.

Petreceri tematice, concursuri muzicale, concurs de talente, cazinouri, diferite spectacole de teatru în stil Broadway, cinematograf HD, Stimulator Formula 1 și discoteci - sunt câteva dintre ofertele furnizate de MSC Cruises pentru oaspeții lor. Bineînțeles, piscinele, toboganele de apă, aqua park-ul, sala de sport, terenul de fotbal, mini-golful etc., nu pot trece neobservate. De asemenea, vă puteți răsfăța cu tratamente de înfrumusețare și relaxare la SPA, pentru a vă simți minunat, din cap până în picioare.

Navele MSC Cruises:

 

MSC Armonia, MSC Sinfonia, MSC Lirica, MSC Opera, MSC Musica, MSC Orchestra, MSC Poesia, MSC Magnifica, MSC Fantasia, MSC Splendida, MSc Divina, MSC Preziosa, MSC Meraviglia, MSC Grandiosa, MSC Bellisima, MSC Seaside, MSC Seaview, MSC Seashore, MSC Virtuosa

DE CE NOI