Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line este special concepută pentru a oferi libertate nelimitată, cele mai bune mese, băuturi, activități și divertisment. Este linia de croazieră perfectă pentru o vacanță relaxantă, fără griji. 

Cele mai importante intinerarii pe care NCL vi le pune la dispoziție, sunt croazierele în Caraibe, croazierele europene, croazierele pe Coasta de Est din New England și Canada, croazierele în Pacific și croazierele în America de Sud. Tururile pe Canalul Panama și călătoriile unice prin fiordurile chiliene sunt „cireașa de pe tort” a acestor croaziere.

NCL vă ajută, de asemenea, și cu zboruri și pachete de croazieră din aeroporturile din Manchester, Birmingham, Glasgow, Gatwick și multe alte aeroporturi din Marea Britanie.

-        Mâncare, Activități & Facilități

Când vine vorba despre cină, este important de precizat că nu există o oră fixă pentru servirea ei. Cunoscută sub numele de Freestyle Cruise, puteți decide și să alegeți când și unde să luați masa. NCL are o gastronomie excepțională, pentru toate gusturile. Oferă alegeri nesfârșite și servicii nemaipomenite, cu meniuri care propun preparate din bucătăria internațională, cum ar fi bucătăria franceză, italiană, japoneză, americană, asiatică și multe altele. 

Putem spune că divertismentul pe vasul NCL este potrivit pentru toată lumea, indiferent de vârstă. NCL oferă o gamă largă de activități diferite, cum ar fi spectacole în stil Broadway, dansuri latino, o mulțime de baruri, cluburi și localuri cu diferite tipuri de muzică care vă vor permite să profitați la maximum de fiecare zi pe vasul de croazieră. Printre activitățile oferite, o să vă puteți distra și cu jocuri, care pun la dispoziție diverse premii.

NCL oferă o imensă varietatea de facilități la bord care o să vă țină ocupați. Aqua Park-ul este una dintre principalele atracții, iar clasele de fitness și Spa-ul nu pot trece neobservate, precum și Haven-ul exclusivist, pentru cei care doresc o vacanță cu totul și cu totul specială.

Flota NCL:

Norwegian SkyNorwegian Sun, Norwegian Star, Norwegian Dawn, Norwegian SpiritNorwegian JewelNorwegian PearlNorwegian Gem, Norwegian Jade, Norwegian EpicNorwegian BreakwayNorwegian GetawayNorwegian EscapeNorwegian Bliss, Norwegian Encore,  Pride of America, Norwegian Joy.

DE CE NOI