Royal Caribbean

Royal Caribbean Cruise Lines este una dintre cele mai inovatoare și populare linii de croazieră din lume. Itinerariile de vis, o gama largă de opțiuni de luat masa și numeroasele activități de făcut la bordul navei, toate acestea fac din Royal Caribbean vasul de croazieră potrivit pentru oricine. Fie că sunteți în vacanță cu familia, cu un grup de prieteni, singuri sau împreună cu iubitul/a, fiecare dintre voi se va regăsi pe navele Royal Caribbean. Cea mai nouă navă Royal, Symphony of the Seas, clasa Oasis, este cea mai mare navă de croazieră din lume, cu o capacitate de 6.680 de pasageri. Royal Caribbean are nouă clase de nave.

Destinatiile Royal

Royal Caribbean oferă atât croaziere în Marea Britanie, cu plecare de la Southampton și Harwich, cât și pachete de croazieră cu zboruri cu plecare din toate aeroporturile din Marea Britanie, printre care și Newcastle, Jersey, Aberdeen și Belfast.

 

Acestea sunt câteva dintre destinațiile oferte de Royal Caribbean:

  •        Marea Mediterană
  •        Caraibe
  •        Mexic
  •         Alaska
  •         Europa de Nord
  •         Canalul Panama
  •         Insulele Canare
  •        America de Nord

Royal Caribbean are, de asemenea, și o insulă privată numită Coco Cay.

Mâncarea, Activitățile & Facilitățile de la bordul navei Royal

Royal Caribbean oferă o gastronomie excepțională pentru toate gusturile. La bordul navelor Royal veți găsi una dintre cele mai bune selecții de restaurante de specialitate pe mare și veți avea, de asemenea, și posibilitatea de a alege ora și locul unde să luați masa.

Cu siguranță, veți aștepta cu nerăbdare vacanța de la bordul navelor Royal Caribbean.Royal face o treabă demnă de apreciere oferind o gamă largă de activități care să vă țină ocupați pe toată durata croazierei. Unele dintre cele mai populare activități de care vă puteți bucura sunt tiroliana, Flowrider, patinajul pe gheață, Splashway Bay, peretele de făcut alpinism, Laser Tag și multe altele.

Centrele comerciale cu o mulțime de branduri cunoscute, sala de sport și centrul de wellness sunt, de asemenea, unele dintre facilitățile pe care Royal le pune la dispoziția oaspeților săi.

Navele Royal Caribbean:

Legend of the Seas, Grandeur of the Seas, Rhapsody of the Seas, Enchantment of the Seas, Vision of the Seas, Radiance of the Seas, Brillance of the Seas, Serenade of the Seas, Jewel of the Seas, Voyager of the Seas, Explorer of the Seas, Adventure of the Seas, Navigator of the Seas, Mariner of the Seas, Freedom of the Seas, Liberty of the Seas, Independence of the Seas ,Oasis of the Seas, Allure of the Seas, Harmony of the Seas, Symphony of the Seas, Quantum of the Seas, Anthem of the Seas, Ovation of the Seas, Spectrum of the Seas, Odyssey of the Seas

Discoperă toate ofertele cu Cruisetopic!

 

 

DE CE NOI