Celebrity Cruises

Celebrity Cruises este o linie modernă de croazieră de lux, fondată în 1988, la Miami. În 1997, a fost vândută companiei Royal Caribbean International. A călători pe un vas de croazieră Celebrity Cruises este un vis devenit realitate.

 

-          Destinații

Celebrity vă pune la dispoziție orice itinerariu vă interesează, cu peste 300 de destinații. Astfel, sunt șanse foarte mari să găsiți tocmai ceea ce căutați! Cele mai populare itinerarii sunt cele prin Marea Mediterană, Caraibe, Australia și Noua Zeelandă și Canalul Panama. Una dintre cele mai inedite experiențe pe care le oferă Celebrity este croaziera în emblematicele insule Galapagos, care va fi cu siguranță de neuitat, explorând și observând mai de aproape unele dintre cele mai rare animale din lume, dar și peisaje vulcanice nemaivăzute. Cu Celebrity Eclipse, puteți face o croazieră pornind din Southampton, spre fiordurile norvegiene.

Celebrity Cruises oferă, de asemenea, pachete de croaziere cu plecare de pe aproape toate aeroporturile din apropierea dumneavoastră, cum ar fi Glasgow, Edinburgh, Newcastle, Manchester, Birmingham și Londra.

Mâncare, Activități și Facilități

Celebrity Cruises are o gastronomie excepțională pentru toate gusturile. Bucătarul Michel Roux și Celebrity au colaborat îndeaproape pentru a crea o bucătărie care a fost premiată de mai multe ori. Există o varietate de arome internaționale, meniuri diferite și ore de luat masa flexibile, astfel încât să puteți mânca oricând doriți.

Când vine vorba de timp liber și divertisment, Celebrity oferă o gamă largă de activități pentru a profita la maximum de fiecare zi pe vasul de croazieră. Vă puteți distra la cel mai frumos spectacol în stil West End, la noul și exclusivist spectacol Cirque du Soleil, și puteți dansa cu muzica live. De la cumpărături și cazinouri, până la cursuri de yoga și ateliere de gătit, aveți întotdeauna ceva la bordul navei Celebrity care să vă țină ocupați.

Cinema, The Card Room, The Main Theatre - sunt câteva dintre locurile pe care trebuie neapărat să le vizitați.

Tratamentele de înfrumusețare și diferitele masaje oferite de Canyon Ranch Spa sunt de neratat.

Navele Celebrity:

Celebrity Edge , Celebrity Reflection , Celebrity Silhouette , Celebrity Eclipse , Celebrity Equinox , Celebrity Solstice , Celebrity Summit , Celebrity Millennium ,Celebrity Infinity, Celebrity Constellation, Celebrity Xpedition

Verificați toate ofertele pe care vi le oferă Cruisetopic și solicitați o ofertă!

DE CE NOI