Princess Cruises

Princess Cruise Line este una dintre cele mai impresionante linii de croaziera din lume.  Are 18 nave, călătorește pe toate mările și vizitează mai multe porturi decât oricare altă linie de croazieră rivală. Princess face parte din Colossus Carnival Corp. Acest lucru a permis o evoluție nu numai numerică, ci și tehnologică și calitativă.  De fapt, navele Princess sunt printre cele mai moderne nave la momentul actual. Cu flota Princess, puteți alege să vă petreceți vacanța pe mare, pe un vas gigant sau pe un iaht mare cu 400 de cabine. În orice caz, o croazieră cu Princess vă va face să vă simțiți ca într-un palat.

-          Destinațiile Princess Cruises

Princess Cruises vă oferă posibilitatea de a alege din peste 360 de destinații din întreaga lume, în acest fel veți găsi cu siguranță itinerariul perfect de vacanță: fie că doriți să explorați priveliștile uimitoare ale Australiei (care a devenit foarte populară în ultima vreme) sau vreți să observați incredibila viață sălbatică din Alaska, sau să vă bucurați de soare pe o plajă din Caraibe sau să vizitați templele istorice din Japonia – Princess Cruises este alegerea perfectă.

Princess Cruises a dezvăluit că, în 2020, trei dintre navele sale vor avea baza în Marea Britanie.

-          Dinning, Activities & Amenities

Princess a lucrat în echipă cu cheful Curtis Stone, votat Cheful anului în Los Angeles în 2016.  Asta înseamnă că aveți șansa să încercați mâncărurile sale delicioase, premiate de-a lungul timpului. Serviciul de luat masa este disponibil toată ziua.

Pe Princess Cruises, totul este creat pentru a vă ajuta să vă relaxați. Veți putea alege între Spa, centru de fitness, jacuzzi, piscine și multe altele, care vă vor face să vă simțiți minunat, din cap până în picioare.

De asemenea, aveți la dispoziție și vă puteți bucura și de biblioteci, teatru, buticuri, muzica live și chiar cinema în aer liber, iar acestea sunt doar câteva dintre ofertele de divertisment pe care le veți găsi la bordul navelor Princess Cruises. 

Flota Princess:

Caribbean Princess, Coral Princess, Crown Princess, Dawn Princess, Diamond Princess, Emerald Princess, Golden Princess, Grand Princess, Island Princess, Ocean Princess, Pacific Princess, Regal Princess, Royal Princess, Ruby Princess, Saphire Princess, Sea Princess, Star Princess, Sun Princess, Enchanted Princess

DE CE NOI